Kun je helpen met Social Charging?

Kun je helpen met Social Charging?

Social Charging - Electric car users connected - DemoWil je helpen bij een innovatief project rond elektrisch rijden? Wees welkom en doe mee met Social Charging > een locatie gebaseerd sociaal netwerk voor elektrische autogebruikers.

Het doel van Social Charging is om elektrisch rijden nog aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken, door de nog ontbrekende sociale infrastructuur te bieden bovenop de technische infrastructuur. Daarmee helpt Social Charging elektrische en hybride auto’s zo veel mogelijk elektrische kilometers te maken.

Onlangs is het concept bekroond als winnaar in de Open Data FWD Challenge. En nu gaat het praktijk worden en daarvoor kunnen we je hulp goed gebruiken.

We zijn nu op zoek naar Launching partners en Sponsors die willen investeren in het project. En wellicht ken je mensen in organisaties die hier interesse in hebben? Dan zou het top zijn als je ze met mij in contact kunt brengen! Of misschien werk je zelf voor zo’n organisatie?

Als Launching partner of Sponsor krijg je de mogelijkheid je naam te verbinden aan het project, en gaan we met elkaar op zoek om zoveel mogelijk waarde uit de samenwerking te halen. Daarbij hoort uiteraard vernoeming in de App, PR en communicatie rond Social Charging.

De voorbereidende fase voor Social Charging van research, veel interviews met relevante mensen en rapid prototyping is inmiddels min of meer afgerond. En sterkte technologie partners zijn aangehaakt. Er is veel enthousiasme voor Social Charging en een aantal organisaties, zoals de gemeente Amsterdam & Utrecht, hebben al aangegeven open te staan om te investeren. En anderen, zoals bijvoorbeeld bureau Goedemorgen, The New Motion, E-laad en stichting Natuur & Milieu staan ook open voor nauwe samenwerking.

Mocht je dus kunnen en willen helpen bij het vinden van partners die Social Charging mede mogelijk willen maken, dan ben je bij deze een held en help je mee aan het realiseren van dit super project.

En wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling? Of kun/wil je op een andere manier helpen of meedoen? Laat dan je e-mail adres achter op www.Social-Charging.com of stuur me een berichtje.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>