Webinar Hootsuite

Webinar Hootsuite

Het social media dashboard Hootsuite is een erg handige tool om je social media netwerken te managen. Het is als het ware je cockpit voor het sociale web. Erg handig voor zowel organisaties als voor individuele professionals. Om de voor hen relevante sociale media te monitoren en snel te kunnen publiceren.

hootsuiteBlue Max partner Jelle Drijver (MegaExposure) en Gertjan hebben zojuist een webinar over enkele handige features van Hootsuite gehouden. Hieronder zie je de besproken onderwerpen op een rijtje en het webinar kun je hier terugkijken. Heb je nog vragen, laat het ons dan zeker weten.

  • Wat is Hootsuite
  • Overzicht door kolommen
  • Plaatsen op verschillende platformen vanuit één omgeving
  • Inplannen van berichten
  • Meten van kliks op linkjes in berichten
  • Automatisch ontvangen van rapportages

Hootsuite Training: 1 april – 13u – 16.30u – Utrecht

Wil je aan de slag met Hootsuite en kun je hulp gebruiken met het goed inrichten en alle ins & outs? Volg dan onze training op 1 april (geen grap… 😉 )aanstaande op ons kantoor in Utrecht. Van 13.00 tot 16.30 gaan we een heel dagdeel aan de slag in deze Hootsuite workshop. Je gaat de deur uit met een ingericht Hootsuite dashboard waarmee je direct vanaf dat moment kunt werken.  En uiteraard met veel tips, ingerichte rapportages, en alles wat je nog meer wilt weten. Bij interesse kun je je hier inschrijven.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>