Untitled-1

Blended learning

Live & online slim combineren voor de optimale leermix: Blended Learning is ‘best of both worlds’. Door programma’s blended te ontwerpen combineer je de kracht van live interactie tijdens het elkaar ontmoeten, met de flexibiliteit en extra mogelijkheden van mobiel leren wanneer dat het beste en handigste is.

Frankwatching trainersbijeenkomst

Aanpak

Blue Max ontwerpt met je/jullie de perfecte Blended Mix van live learning & mobile learning. Bijvoorbeeld door een live training vooraf te laten gaan met leren op de werkplek. Via de Mobile Training Academy krijgen deelnemers opdrachten en feedback. En staan ze in contact met trainer en hun team of cursusgroep. Actief leren dus, zowel op afstand als live. Via interactieve e-learning, games, video’s en artikelen met quizzes.

Door deze co-creatie en het actief inrichten van leren, kunnen we een optimaal programma creëren. Actief leren, rendement & fun gecombineerd dus!

En no worries over de technologie. Blue Max richt de technologie in die daar er het beste bij past. Dat kan onze Mobile Training Academy zijn of andere technologie die het beste werkt voor het ontworpen blended training programma.

Mobile Learning - smartphone

Co-creatie & geen zorgen over technologie dus

This is a text block. Click the edit button to change this text.