Adventures are the best way to learn

 

Love

Missie

Blue Max wil professionals en organisaties nog slimmer maken. Door communicatie en leren te verbeteren. Dat doen we door slimme mobiele en sociale technologie perfect voor professionals en organisaties in te richten. Uiteraard in directe samenwerking met klanten en partners. Vanuit visie, kennis en ervaring. En met enthousiasme, creativiteit en plezier!

Enne... benieuwd naar waar de naam Blue Max vandaan komt?

Enne... benieuwd naar waar de naam Blue Max vandaan komt?

Blue Max: het ultieme computerspel op de good old Commodore 64. Met je joystick stuurde je de pixels die een vliegtuig voor moesten stellen behendig langs allerlei uitdagingen. En moest je slim en snel handelen. Dit spel was de favoriete game van Blue Max oprichter Gertjan. Het was briljant qua dynamiek en zo tof dat je steeds beter wilde worden en nauwelijks kon stoppen: en daarmee de perfecte naam voor ons als bedrijf.

Wie

Blue Max is opgericht door Gertjan Geurts en bestaat uit een netwerk van professionals & partner-bedrijven die allen een passie voor ontwikkeling en technologie delen.

In meer detail:

  • Een grote passie voor communicatie via sociale & mobiele media en de impact die dit heeft op mensen, organisaties en onze maatschappij,
  • Drive om iedere dag weer te leren van mensen en ontwikkelingen,
  • Visie dat communicatie & leren beter worden door slimme combinaties van sociale media, mobiele technologie en de motiverende kracht van games.
KopjeKoffie

Wat

Wij bieden diensten vanuit drie voor ons onlosmakelijk verbonden specialismen:

Social Media & Apps

Social Media & Apps

Playfull Mobile Learning

Playfull Mobile Learning

Active Blended Learning

Active Blended Learning

Meer over deze diensten vind je hier.

En oh ja, niet te vergeten, we bieden je ook graag lekkere koffie aan op ons kantoor in Utrecht :)